ACEST ARTICOL A FOST PUBLICAT ÎN SECȚIUNEA ARTICOLE
Bonus de bun venit
10-07-2019

Întotdeauna e important să începi cu dreptul și ai șansa de a-ți putea asuma mai puține riscuri atunci când pariezi. Dacă ești jucător nou, ai 100% bonus din prima depunere, până la 500 lei.

Nationala ftn post

Intră în joc și pariază pe evenimentele preferate. Ai o ofertă bogată din care să alegi, promoții și bonusuri zilnice.


Condiții

Bonusul la prima depunere se acordă o singură dată, trebuie activat în termen de 3 zile și are o cerință de rulare de 6X valoarea primei depuneri. Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.80.


Începe aventura!

Bonus Dublu

Profită de oferta Fortuna, dar și de bonusuri. Cu Bonus Dublu îți poți dubla câștigul de pe bilet. Alege minimum 3 și maximum 20 de meciuri și multiplicatorul de cote îți aduce bonusul. Cu cât adaugi mai multe evenimente pe bilet, cu atât bonusul primit va fi mai mare. Poți opta pentru orice cotă și orice eveniment dorești.


Expert Fotbal și Fortuna Plus

Îți poți mări câștigul și cu Expert Fotbal. Adaugă la 5 meciuri bonusul de 11%, la 7 meciuri bonusul de 22% și la 11 meciuri bonusul de 33%.

Poți juca pe echipele favorite, la cote foarte bune. Pentru asta este Fortuna Plus. Cu cât adaugi mai multe meciuri, cu atât ai cota mai mare pe victoria echipei favorite.


Happy Hour

Cu Happy Hour câștigi cu 30% mai mult! De luni până duminică, fă-ți bilete spectaculoase în intervalul orar în care ai Happy Hour. Intră în ora pariurilor de senzație!

Mergi în secțiunea Happy Hour de pe site, alege minimum 3 evenimente pe bilet, cu o miză maximă de 100 de lei și câștigul tău va fi cu 30% mai mare. Happy Hour e valabil de luni până vineri, în intervalul 15:00 - 16:00, și sâmbătă și duminică, în intervalul 11:00 - 12:00. Poți alege orice cotă și orice eveniment dorești.


Pariuri speciale

Cele mai importante meciuri sunt o sărbătoare pe efortuna.ro. Îți propunem o multitudine de pariuri, dar și pariuri speciale. Alege-le dacă îți plac opțiunile inedite, dar și cotele spectaculoase.


Pariuri LIVE

Meciurile sunt mult mai palpitante și mai atractive atunci când joci LIVE. La Fortuna te așteaptă o mulțime de opțiuni de pariere LIVE. Fotbalul și tenisul se trăiesc la maximum, iar livestream-ul îți garantează o experiență completă, așa cum ți-ai dorit.