ACEST ARTICOL A FOST PUBLICAT ÎN SECȚIUNEA ARTICOLE
Mai multe victorii pentru suporteri
17-07-2017
Carton ppt
Scopul nostru la Fortuna a fost mereu să fim cât se poate de aproape de suporterii adevărați ai naționalei, pe care ne-am dorit să-i susținem în orice situație. A fost nevoie de mai multe mici victorii până când în sfârșit am reușit să ne atingem scopul.

Prima victorie

Prima noastră victorie a fost să devenim sponsori oficiali ai Federației Române de Fotbal. Convingerea Fortuna este că fotbalul, cel mai iubit sport de echipă din România, precum și toți cei implicați în domeniu, au puterea de a crește acest sport și de a menține integritatea sa.

A doua victorie

A doua victorie a fost faptul că am reușit să le arătăm suporterilor adevărați că îi înțelegem pe deplin și că le suntem alături. Astfel l-am alăturat echipei pe Dan Stroe, un personaj care întruchipează valorile tuturor celor care sunt mereu alături de națională.


A treia victorie

Cea de-a treia victorie, care sigur nu va fi ultima, a fost faptul că am reușit să le oferim victorii fanilor naționalei, chiar și atunci când echipa nu a câștigat. Am găsit o serie de mecanisme prin care suporterii pot fi câștigători în orice situație chiar și cu biletele necâștigătoare, astfel dând sens sloganului nostru: “Mai multe victorii pentru suporteri”.