ACEST ARTICOL A FOST PUBLICAT ÎN SECȚIUNEA ARTICOLE
România-Chile: Mai multe victorii pentru suporteri
14-06-2017

Pe data de 13 iulie 2017 a avut loc amicalul dintre România și Chile. Adversarii naționalei noastre sunt clasați ca fiind numărul 4 mondial, așa că putem spune, cu sinceritate, că emoțiile au fost mari. 

Screen shot 2017 08 22 at 6.34.11 pm

După primele 18 minute, naționala noastră era deja condusă cu două goluri, lucru care nu se mai întâmplase de 17 ani, de la un meci cu Italia. Dar supărarea nu avea să mai țină mult. În minutul 60 jucătorii noștri au egalat, pentru ca în minutul 83 să asigure victoria cu cel de-al treilea gol, câștigând astfel meciul și respectul celor care i-au urmărit și i-au susținut.

 

Fortuna a fost alături de suporterii adevărați încă dinainte de începerea partidei, amplasând un cort chiar la intrarea în stadion, oferind ocazia tuturor celor prezenți să participe la diferite activități dedicate fanilor. 

Screen shot 2017 08 23 at 9.58.27 am

Ce i-a așteptat pe suporteri înainte de meci?

 

Cei care au ajuns mai devreme la stadion nu s-au plictisit înainte de meci. La cortul Fortuna au fost întâmpinați de mai multe hostese și un MC care i-au invitat să ia parte la activitățile pregătite pentru ei.

 

Când vine vorba de ținut mingea în aer și publicul în suspans, puțini se descurcă mai bine decât Ștefan Florescu (finalist la Românii au talent). Jongleriile lui au atras la cortul Fortuna atât fanii României cât și cei Chilieni.

 

Mulți dintre cei prezenți au venit cu chef sporit pentru fotbal, așa că i-am invitat să dea startul la joc mai devreme: le-am pus la dispoziție o consolă Play Station pe care au putut să-și arate îndemânarea la lovituri de la 11 m și două mese de fussball.

 

Energia dinainte de meci a unui suporter adevărat al naționalei merită păstrată pe vecie. Așa că tot la cortul nostru am amplasat o cabină foto unde toți s-au putut fotografia în ipostaze personalizate cu jucătorii Naționalei.


Atât deasupra cortului Fortuna, cât și pe deasupra publicului în timpul pauzei dintre reprize, a zburat zepelinul Fortuna, care a stârnit interesul tuturor, fiind un mod inedit de a aminti mesajul nostru: “Mai multe victorii pentru suporteri”. 


În pauza meciului 3 norocoși suporteri prezenți pe stadion au participat la un concurs de jonglerii, direct pe terenul de joc. Lor li s-a alăturat și Ștefan Florescu care le-a înmânat premiile, dar nu înainte de a face el singur o demonstrație de jonglerii pentru toți suporterii prezenți pe teren.

 

Atât energia dinainte de meci cât și cea de după au fost incredibile și suntem extrem de încântați de faptul că am pututi fi aproape de suporteri, să susținem împreună echipa națională.


Le-am promis mai multe victorii suporterilor și sperăm că am reușit să le oferim acest lucru.


Ne revedem la următoarele meciuri ale echipei naționale.