ACEST ARTICOL A FOST PUBLICAT ÎN SECȚIUNEA ARTICOLE
România-Armenia: Mai multe victorii pentru suporteri
20-09-2017

Prima zi de toamnă le-a adus victoria tricolorilor în meciul cu Armenia. După meciul tur, câștigat cu 5-0, Maxim a reușit să aducă victoria suporterilor cu un gol marcat în prelungiri.

Screen shot 2017 09 20 at 4.16.26 pm

Pentru suporteri

 

Înainte de a începe, suporterii au putut să intre în atmosfera de meci la standul Fortuna, unde ca de obicei au putut să se distreze, din plin.


Cei care nu au avut răbdare pentru a vedea acțiune pe teren, au putut da startul, mai devreme, la mesele de fussball.

 

O prezență mereu bine-primită la cortul galben a fost Ștefan Florescu, care a reușit să capteze din nou atenția tuturor celor prezenți cu jongleriile ce l-au dus până în finala Românii au talent.

Screen shot 2017 09 20 at 4.18.31 pm

Nu e o vizită la cortul Fortuna, dacă nu pleci cu amintiri numai bune de lipit pe frigider. Astfel, mulți dintre cei prezenți au trecut pe la cabina noastră foto, fiind surprinși în ipostaze inedite alături de jucătorii naționalei.

 

Și desigur, nu putea să lipsească zepelinul, care le-a amintit tuturor mesajul nostru: “Mai multe victorii pentru suporteri”. Acesta a fost prezent tot timpul printre suporteri, plutind atât deasupra cortului, cât și a terenului, în timpul pauzei.

 

După cum v-am obișnuit, nu există meci la care să nu invităm suporterii câștigători ai promoțiilor noastre. Aceștia au intrat pe teren alături de Ștefan Florescu și i s-au alăturat la făcut duble cu mingea. Cu toții au primit premii, iar cel mai bun a fost recompensat cu un tricou original al naționalei.

Screen shot 2017 09 20 at 4.21.33 pm

O tombolă surpriză a fost pregătită pentru suporterii care și-au cumpărat bilet la meci. Cei prezenți se puteau înscrie în baza unui tichet, unde trebuiau să menționeze jucătorul preferat al naționalei și câteva date personale. Tichetele puteau fi introduse în urnele mobile sau la cortul Fortuna, toate participând la tragerea la sorți de la finalul meciului. Biletele câștigătoare au fost extrase de către Ștefan Florescu, iar premiile au constat în: 15 mingi și 5 tricouri originale ale naționalei.


În cele din urmă, energia din jurul meciului a fost extraordinară. Din nou naționala României a fost alături de noi și ne-a ajutat să ne ținem de cuvânt când le-am promis mai multe victorii suporterilor.