ACEST ARTICOL A FOST PUBLICAT ÎN SECȚIUNEA ARTICOLE
România-Kazahstan: Mai multe victorii pentru suporteri
06-10-2017

Joi, 5 octombrie, a avut loc meciul de debut al lui Cosmin Contra în calitate de selecționer al României. Partida a fost un adevărat succes, tricolorii impunându-se cu scorul de 3-1 în fața Kazahstanului.  

 w5a7423

Și ca de fiecare dată, Fortuna a fost la Ploiești alături de suporteri.

 

Așa cum i-am obișnuit, cei care au ajuns mai devreme ne-au putut face o vizită, în locația special amenajată Fortuna, pentru a se bucura de muzică, de prezența încântătoare a hostesselor noastre și pentru a imortaliza energia dinainte de meci prin intermediul pozelor de la photo booth.

 

 w5a7430

Tot aici suporterii au primit stegulețe pentru a-și arăta suportul pentru națională și bilete pentru a participa la tombola de după meci.

 

Ca de obicei, preferatul publicului Ștefan Florescu, finalistul de la Românii au Talent a fost prezent atât printre suporteri, cât și pe teren, unde la pauză, le-a înmânat premiile celor trei câștigători ai tombolei Fortuna.

 

Și desigur, o altă atracție care i-a făcut pe ploieșteni să ridice privirea a fost zepelinul Fortuna, ce le-a amintit tuturor celor prezenți mesajul nostru: Mai multe victorii pentru suporteri.

 

În concluzie, meciul România-Kazahstan a fost o victorie bine-meritată, la finalul căreia am aflat de ce suntem în stare și care ne-a dat tuturor speranță pentru viitorul naționalei. 

 

Hai România!

 w5a7941