ACEST ARTICOL A FOST PUBLICAT ÎN SECȚIUNEA ARTICOLE
România-Turcia & România-Olanda: Mai multe victorii pentru suporteri
20-11-2017

În data de 9 noiembrie Grozav a reușit să înscrie cele două goluri care au adus victoria naționalei în meciu cu Turcia, iar data de 14 a aceleiași luni a mercat prima înfrângere a lui Cosmin Contra în calitate de selecționer, împotriva Olandei. Amicalul a fost disputat pe Arena Națională. 

Img 0380

Dar ca de obicei, Fortuna a fost alături de suporteri atât înaintea meciurilor cât și după acestea.

 

A devenit deja o tradiție cu care ne mândrim să-l avem pe Ștefan Florescu, finalist Românii au talent, la cortul nostru pentru a încânta publicul cu cele mai diverse și impresionante jonglerii cu mingea.

 

Zepelinul nostru a zburat din nou pentru a le aminti tuturor mesajul Fortuna: “mai multe victorii pentru suporteri”. Acesta a plutit pe teren în timpul pauzei când am invitat suporterii câștigători ai promoțiilor noastre si i-am provocat la un concurs de duble.

Grozav 1

Și la fel ca după fiecare meci, cei care și-au cumpărat bilet au putut participa la o tombolă dedicată lor. În baza unui tichet de înscriere în care trebuiau să menționeze jucătorul preferat al naționalei și pe care îl așezau în urnele mobile sau la cortul Fortuna, participau la tragerea la sorți de la finalul meciului.


Naționala de fotbal a României va lua o scurtă pauză până în martie 2018, dar surprizele pentru suporteri alături de Fortuna vor continua. Până data viitoare vă dorim sărbători fericite și cât mai multe victorii!